Hieronder staan al onze zakelijke tarieven verdeeld over 3 groepen. Daaronder staan de kortingen en toeslagen vermeld. Alle verschillende vormen van transport hebben we gerangschikt, ieder verschillend tarief heeft een CODE nummer. Dit nummer kunt u gebruiken om snel een transport te benoemen. Dan hebben wij direct de belangrijkste gegevens en verder gebruiken we deze code bij de facturatie. Inbegrepen is 10 minuten laden & lossen. Exclusief BTW, omleidingen, parkeer-, tol- en veergelden.
Voor onze vaste klanten welke veelvuldig van onze diensten gebruik maken hebben we standaard kortingen, gebaseerd op omzet per maand.

Spoed / tijdzending

Spoed is een transport welke per direct of dezelfde dag verreden dient te worden. Een tijdzending is een zending die op een specifieke dag/tijdstip wordt geladen en/of gelost. Dit zijn de snelste en tevens duurste manieren van verzenden. Deze dienst kunnen wij binnen alle EU-landen uitvoeren.

Toon tarieven

Geen spoed

Deze zending wordt binnen maximaal 3 werkdagen uitgevoerd. Omdat er voor ons meer tijd is om dit transport op de één of andere manier te combineren is dit goedkoper dan een spoedzending. Deze service kunnen wij voor u uitvoeren binnen heel Nederland (inclusief grensregio, 50 km in Belgie of Duitsland).

Toon tarieven

Pakketzending

Dit is een transport binnen Nederland (plus optie voor grensregio) met vaste prijzen voor de meest voorkomende volumen. U weet vooraf wat de kosten zijn en binnen welke periode het wordt afgeleverd. De pakketzending geldt alleen voor bedrijven uit de gemeente Wijchen inclusief industriepark Bijsterhuizen. Dit kan zijn een pakket vanuit Wijchen ophalen en daarna wegbrengen, of een pakket in het land ophalen en daarna afleveren in Wijchen. Bij pakketzendingen hebben we een extra optie voor adressen net over de grens (50 km in Belgie of Duitsland).

Toon tarieven

Particulieren

Onze werkzaamheden verrichten we vrijwel geheel voor bedrijven maar we vinden dat er nog een grote groep is waar wij veel voor kunnen betekenen. Zodoende deze pagina, uitsluitend voor particulieren. Alle vermelde tarieven zijn inclusief 21% BTW. Wij vinden dat er in de particuliere sector nog veel mensen zijn die niet weten hoe ze hun pakket opgehaald/afgeleverd moeten krijgen. Het gaat hier voornamelijk om de pakketten die buiten de standaard vallen van de gerenommeerde transportbedrijven. Als het groter, zwaarder, breekbaar of anders verpakt is dan de standaard betaald u vaak de hoofdprijs. Evenals een helpende hand van de chauffeur is onmogelijk. Bij ons niet!

Toon tarieven

Kortingen & Toeslagen

TOESLAGEN:

Zon & Feestdagen +100%
Zaterdag +30%
Nacht (23:00 – 06:00) +50%
Avond (19:00 – 23:00) +30%
Betaling 35 dagen na facturatie-datum +2% op volgende factuur
Brandstoftoeslag bij literprijs > €1,45 +1% per € 0,05 overschreiding

 

Kortingen:

Vaste ritten -10%
Omzet > € 2.000 p.mnd. -2% op volgende factuur
Omzet > € 5.000 p.mnd. -5% op volgende factuur
Omzet > € 10.000 p.mnd. -10% op volgende factuur


Maximale korting is 10%