Dé koerier uit de regio Wijchen-Nijmegen

Het verzorgen van uw totale transport tegen een scherp tarief. Dit met een service die minimaal gelijkwaardig is, en veelal hoger, dan wat u gewend bent. Dit kunnen wij doen door grotendeels te werken met gemotiveerde en flexibele zelfstandigen, het niet hebben van hoge overheadkosten en een wagenpark dat nooit stilstaat. Hierdoor kunnen wij u een scherp tarief aanbieden en onze goede service krijgt u er gewoon bij. Dit vinden wij maar zeker onze klanten erg belangrijk, zeker in deze wispelturige tijden.
Wij zijn gespecialiseerd in het uitrijden van al uw transporten. Dit kunnen pallets, rolcontainers, pakketten maar ook enveloppen zijn. Alles wordt geheel volgens afspraak en naar uw wensen verzorgd. Ook kunnen wij (kleine) werkzaamheden verrichten als aanvulling op uw transport zoals (de)montage, op- en afbouw van bijvoorbeeld promotie artikelen, aansluiten en controleren van elektrische toestellen, e.d.

btn offerte

Transport aanmelden

U heeft een transport te verzenden of op te halen. Bent u particulier ga dan naar de pagina particulieren. Voor de zakelijke markt hebben we 3 mogelijkheden. Dit zijn spoed/tijdzending, geen spoed of pakketzending.
Bij een spoed of tijdzending bepaald u het tijdstip van transport, ofwel direct dan wel op een specifiek tijdstip. Bij geen spoed wordt uw transport binnen 3 dagen na aanmelding uitgevoerd. En als laatste de optie pakketzending, hierbij hebben de meeste soorten van transport een vast tarief en levertijd (alleen voor bedrijven in de gemeente Wijchen + industriepark Bijsterhuizen).
Het aanmelden van transport kan op twee manieren. U stuurt ons een email met daarin alle relevante informatie m.b.t. het transport en de facturatie. Of u vult alle gegevens in via de link BOEK EEN ZENDING op de openingspagina. Klik op het transport welke u wenst en vul het keuze menu volledig in. Daarna drukt u op verzenden en ontvangen wij alle relevante informatie. Tevens krijgt u zelf een copy toegestuurd. Als het een spoedzending betreft is het aan te raden om dit ook telefonisch door te geven, dit om vertraging te voorkomen.
Als uw transport is aangemeld gaan wij er verder voor zorgen dat alles netjes wordt opgehaald en afgeleverd binnen de daarvoor geldende afspraken.

btn offerte

 

 


BELANGRIJK!

TRANSPORTEN DIENEN ALTIJD AANGEMELD TE WORDEN, OFWEL VIA ONZE SITE DAN WEL GEWOON VIA EMAIL. DE ZENDING DIENT ALTIJD VOORZIEN TE ZIJN VAN EEN PAKLIJST OF IN IEDER GEVAL DE ADRESGEGEVENS VAN DE ONTVANGER. ALLE MATERIALEN DIENEN OP EEN CORRECTE MANIER TE ZIJN VERPAKT, DIT IS NATUURLIJK IN UW EIGEN BELANG!